Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seurustelu venäläisen naisen kanssa

Lisätty 01.09.2015

Ohjeita venäläisten naisten deittailuun

Venäläiset naiset ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja älykkyydestään, naisellisuudestaan ja hyvästä ulkonäöstään. Älykkyys ja naisellisuus yhdistettynä hyvään ja huoliteltuun ulkonäköön on monille miehille vastusamaton yhdistelmä. Monet miehet ajattelevatkin, että Venäjältä tulevat maailman parhaat naiset. Tämän takia monet miehet ovat kiinnostuneita venäläisistä naisista ja haluavat puolisokseen venäläisen naisen. Tässä kirjoituksessa annetaan ohjeita venäläisen naisen kanssa seurusteluun. Noudattamalla tässä kirjoituksessa annettuja ohjeita onnistut saavuttamaan menestystä venäläisten naisten parissa ja voit saavuttaa onnistuneen sekä kaikin puolin tyydyttävän parisuhteen venäläisen naisen kanssa.

 

Venäläiset naiset arvostavat siisteyttä

Venäläiset naiset pitävät miehistä, jotka käyttäytyvät toisia ihmisiä kohtaan kunnioittavasti, huolehtivat hygieniastaan, pukeutuvat normaalisti sekä tuoksuvat hyvälle. Kuten kaikessa ihmisten välisessä kanssakäymisessä, myös venäläisten naisten kanssa ensivaikutelma on tärkeää. Venäläiset naiset eivät välitä miehistä, jotka ovat ylipukeutuneita tai ylikohteliaita. Antaaksesi venäläistä naista miellyttävän ensivaikutelman, sinun tulisi suhtautua normaalilla kunnioituksella kanssaihmisiin, huolehtia hygieniastasi ja pukeutua normaaleihin siisteihin vaattesiin.

 

Venäläiset naisen kanssa mies saa olla aloitteellinen

Venäläisen naisen kanssa miehen ei tarvitse pelätä aloitteen tekemistä. Venäläiset naiset arvostavat miehen tekemää aloitetta. Jos kuitenkin olet hieman ujo tai olet muuten vain huono tekemään aloitteen, se ei haittaa venäläistä naista. Jos venäläinen nainen on kiinnostunut miehestä ja haluaa tutustua tähän, hän kyllä odottaa aloitetta ja luo aloitteelle myönteisen ilmapiirin, jolloin ujommankin persoonan omaavan miehen on helppoa tuoda omat tuntemuksensa esille. Venäläisillä naisilla on kyky luoda rento ja hyväksyvä ilmapiiri. Tämän takia monet ennen ujot tai sosiaalisesti kyvyttöminä pidetyty miehet ovat oppineet pois ujoudesta sekä osoittautuneet sosiaalisesti erittäin kyvykkäiksi. Heidän kykynsä ei vain ole päässyt esille suotuisan ilmapiirin ja hyväksyvän kumppanin puutteen takia.

 

Tee venäläiseen naiseen vaikutus olemalla oma itsesi

Venäläiset naiset arvostavat aitoja miehiä, jotka eivät teeskentele jotain muuta kuin ovat. Venäläisten naisten kanssa miehen ei tarvitse hakea hyväksyntää. Venäläistä naista ei kiinnosta miehet, jotka kehuvat jatkuvasti itseään ja haukkuvat muita. Venäläinen nainen on kiinnostunut sinun luonteestasi ja ominaisuuksistasi. Voit kertoa hänelle omista hyvistä puolistasi kunhan vain muistat, ettet vertaa itseäsi hänen kuullen muihin miehiin. Voit kertoa omista huonoista ja hyvistä puolistasi humoristiseen sävyyn. Mutta vältä negatiivisuutta ja itsekehua. Sellaista ei oikeastaan jaksa kukaan kuunnella.

 

Venäläinen nainen ei halua tulla verratuksi muihin naisiin

Venäläinen nainen haluaa miehen, joka keskittyy ainoastaan häneen. Älä vertaa venäläistä naista muihin naisiin, vaikka sinun venäläinen naisesi olisi kuinka hieno nainen tahansa ja parempi kuin muut. Venäläinen nainen kyllä vertaa kyllä vertaa itseään muihin naisiin itse, jos hän sitä haluaa. Mutta hän ei halua kuulla sinulta olevansa parempi nainen kuin joku toinen. Sen sijaan venäläinen nainen haluaa kuulla sinulta olevansa hieno ja hyvä nainen juuri sinulle, ja että juuri hän tekee sinut onnelliseksi. Jos vertaat venäläistä naista muihin naisiin, osoittaa se hänelle vain, että olet katsellut muita naisia.

 

Älä dominoi keskustelua

Venäläisillä naisilla on usein paljon kerrottavaa ja sanottavaa. Tämän takia venäläiset naiset pitävät miehistä, jotka kuuntelevat heitä. Venäläisen naisen kanssa sinun ei tarvitse viedä keskustelua eteenpäin, mutta on tärkeää, että kuuntelet häntä ja olet oikeasti läsnä niissä asioissa, joita venäläinen nainen sinulle kertoo. Kuten jo aikaisemmin mainittiin, venäläisillä naisilla on kyky luoda rento ilmapiiri. Tämän venäläisten naisten kyvyn johdosta vähäpuheinenkin mies onnistuu saamaan hienoja keskusteluja aikaan venäläisen naisen kanssa, kunhan on vaan aidosti läsnä niissä asioissa, jotka ovat venäläiselle naiselle tärkeitä.

 

Venäläiset naiset saattavat olla mustasukkaisia

Venäläiset naiset ovat jossain määrin tunnettuja mustasukkaisuudestaan. He eivät kerro tätä sinulle, mutta tietävät sen kyllä itsekin. Venäläisen naisen mustasukkaisuun on kuitenkin aitoa välittämistä ja venäläisen naisen halua huolehtia miehestään. Muista olla avoin ja rehellinen. Venäläiset naiset eivät huuda miehilleen, mutta he kyllä kertovat, jos olet tehnyt jotain väärää tai jotain, josta he eivät pidä. Tämä on kuitenkin osoitus välittämisestä ja halusta suojella sitä yhteistä hyvää, joka venäläisellä naisella on sinun kanssasi.

 

Miten tapaan venäläisiä naisia

Suomessa asuu paljon venäläisiä naisia, jotka haluavat parisuhteeseen suomalaisen miehen kanssa, joten saatat törmätä venäläiseen naiseen tavallisisssa arjen askareissa. Tämän lisäksi monet suomalaiset miehet tutustuvat venäläisiin naisiin internetin välityksellä. Jos et jaksa odottaa kohtaamista venäläisen naisen kanssa arjen askareissa, voit tutustua kätevästi parisuhdetta ja rakkautta etsiviin venäläisiin naisiin liittymällä yhteen tai vaikka jokaiseen alla olevista deittisivustoista. Voit myös katsoa kaikki Luotettavat Seurustelu- ja Deittisivustot tästä linkistä.

Saatat olla myös kiinnostunut lukemaan kirjoituksen, jossa kerrotaan miksi venäläiset naiset ovat hyviä ja haluttuja puolisoita.

 

Liity tästä linkistä RussianCupid sivustolle ja tapaa venäläisiä naisia.